sâmbătă, 20 iunie 2009

Hai la teatru!


Lume... lume... Sambata, 20 iunie 2009, (adica azi;)) ) elevii Liceului Teoretic Negoe Basarab(si nu numai) in colaborarea cu Primaria Municipiului Oltenita va invita sa urmariti o pagina de istorie pusa sub semnul ironiei, magnifica reconstituire a Razboiului Troian adaptata la cerintele societatii moderne... Sub patronajul voluntarului american Katherine Dune, actorii amatori vor incerca sa va surprinda. La orele 20:00 va asteptam sa ne insotiti intr-o minunata incursiune pe treptele mirobolantei cetati: TROIA!
Cam asa ar suna anuntul spectacolului ce va avea loc in aceasta seara. Se vrea a fi un spectacol comic inspirat din Razboiul Troian. Actiunea este aceeasi, dar personajele sunt hilare. Paris este un baiat naiv (ca sa nu spun "pampalau" sau "prostanac") ce o cucereste pe Elena, o pitzy a zilelor noastre. Impresionata de marimea (deci da, conteaza!) zidurilor Troiei aceasta patrunde in cetate in ciuda avertismentelor Cassandrei, un fel de Mama- Omida actuala, sora lui Paris si a lui Hector. Si da! Cum as putea sa uit sa spun cateva cuvinte tocmai despre Hector, personajul pe care il interpretez eu... Acest personaj mitic, acest erou legendar,extraordinar...etc...etc...:)) zic numai de bine, nu?;) De fapt, el este cel mai "normal" dintre toti. Este tipul barbatului macho, care bineinteles face totul pentru faima si mai ales in lumina reflectoarele, dandu-si chiar si viata. Spartanii de asemenea sunt prezentati intr-o maniera amuzanta. Piesa este presarata cu glume, ironii si chiar piese cunoscute adaptate, bineinteles.
Oricum daca nu va starnesc rasul nici actiunea,nici personajele, cu siguranata veti rade cand ne vom uita noi replicile sau cand ne vom impiedica in robe/sabii s.a.
Va asteptam!
ora 20:00, in sala de spectacole de la Primarie
P.S. Am uitat sa mentionez ca piesa este in limba engleza:">:D
P.S Thanks Miss Katherine!
:*>:D<:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu